8-10
stk.
5
stk. Æg
1
½ spsk. Vanillesukker
1
½ tsk. Bagepulver
PYNT:
Pistacienødderne
skoldes og skal derefter dryppe godt af. Chokoladen smeltes over vandbad.
Skålen med chokoladen tages fra varmen og smørret røres i, til det smelter.
Æggene
og sukkeret piskes luftigt og chokolademassen røres i, sammen med nødderne.
Tilslut sigtes mel, vanillesukker og bagepulver og vendes i æggemassen. En
smurt springform (ca. 22 cm .
i diameter) drysses med sukker og dejen fordeles i formen.
Bages
ved 170o i ca. 35 minutter.
Det
revet chokolade og pistacienødder drysses over kagen, mens den stadig er varm.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar