onsdag den 15. marts 2017

Chokoladekage med nødder


8-10 stk.
5 stk. Æg
250 g. Sukker
100 g. Hasselnødder - hakkede
25 g. Usaltede pistacienødder
200 g. Mørk chokolade
250 g. Smør
150 g. Hvedemel
1 ½ spsk. Vanillesukker
1 ½ tsk. Bagepulver

PYNT:
50 g. Mørk chokolade - revet
25 g. Usaltede pistacienødder - hakkede


Pistacienødderne skoldes og skal derefter dryppe godt af. Chokoladen smeltes over vandbad. Skålen med chokoladen tages fra varmen og smørret røres i, til det smelter.

Æggene og sukkeret piskes luftigt og chokolademassen røres i, sammen med nødderne. Tilslut sigtes mel, vanillesukker og bagepulver og vendes i æggemassen. En smurt springform (ca. 22 cm. i diameter) drysses med sukker og dejen fordeles i formen.

Bages ved 170o i ca. 35 minutter.

Det revet chokolade og pistacienødder drysses over kagen, mens den stadig er varm.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar