onsdag den 15. marts 2017

Chokoladekage


?? per.
200 g. Mørk chokolade
175 g. Smør
3 stk. Æg
2 dl. Sukker
1 dl. Hvedemel
Flormelis - til pynt


Smørret smeltes og afkøles let. Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes i det lune smør.

Æggene deles og blommerne piskes sammen med sukkeret til det bliver tykt og skummende. Chokoladeblandingen røres heri. Derefter vendes melet forsigtigt i. 

Hviderne piskes stive og vendes let i dejen. Dejen kommes i en smurt springform (ca. 22 – 23 cm. i diameter).

Bages ved 175o i ca. 35 min.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar