onsdag den 8. marts 2017

Kinder Bueno kage


?? stk.
4 stk. Æg
200 g. Sukker
180 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
2 spsk. Usødet kakao
500 l. Piskefløde
250 g. Mascarpone
6 Kinder Bueno - dobbeltpakkerne med 2 i
Hasselnødder


Start med bunden:

Æg og sukker piskes luftigt og hvidt.
Kakao, mel og bagepulver sigtes i og vendes i blandingen.
Kommes i en smurt springform.

Bages ved 180o i ca. 40 - 45 minutter.

Herefter afkøles kagen.

Når kagen er helt kold flækkes den i to, så du har en top og en bund.

Til cremen piskes fløden let, til den er meget lidt tyk. Mascaponen tilsættes og du pisker fortsat forsigtigt, til det bliver til skum.

Chokoladebarerne skæres i små stykker.

Kagebunden lægges på serveringsfadet. 2/3 af cremen fordeles herpå og der drysses med de små stykker Bueno. Kagetoppen lægges på og den sidste 1/3 af cremen smøres ud, inden der pyntes med kakao, Bueno og hakkede hasselnødder.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: "Køkkenhygge" gruppe på Facebook
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar