??
stk.
4 stk. Æg200 g. Sukker
180 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
2 spsk. Usødet kakao
500 l. Piskefløde
250 g. Mascarpone
6 Kinder Bueno - dobbeltpakkerne med 2 i
Hasselnødder
Start med bunden:
Æg og sukker piskes luftigt og hvidt.
Kakao, mel og bagepulver sigtes i og vendes i blandingen.
Kakao, mel og bagepulver sigtes i og vendes i blandingen.
Kommes
i en smurt springform.
Bages
ved 180o i ca. 40 - 45 minutter.
Herefter
afkøles kagen.
Når
kagen er helt kold flækkes den i to, så du har en top og en bund.
Til
cremen piskes fløden let, til den er meget lidt tyk. Mascaponen tilsættes og du
pisker fortsat forsigtigt, til det bliver til skum.
Chokoladebarerne skæres i små stykker.
Kagebunden
lægges på serveringsfadet. 2/3 af cremen fordeles herpå og der drysses med de
små stykker Bueno. Kagetoppen lægges på og den sidste 1/3 af cremen smøres ud, inden der pyntes med kakao, Bueno og hakkede hasselnødder.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: "Køkkenhygge" gruppe på Facebook
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar