8 port.
2 kg. Små nye kartofler
2 l. Vand
2 tsk. Groft salt
DRESSING:
1 stk. Agurk - ca. 275 g.
1 1/2 dl. Cremefraiche 9%
2 tsk. Olivenolie
3 fed Hvidløg
1 l. Friske basilikumblade - Ca. 2-3 potter
1 l. Bredbladet persille
2 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber
Vandet og salt bringes i kog og kartoflerne
tilsættes. De koges ved svag varme i ca. 12 minutter – eller til de er møre.
Prik i den undervejs.
Vandet hældes fra og kartoflerne stilles
tilbage på det varme blus for at dampes tørre. Herefter afkøles de helt.
Agurken flækkes, kernerne skrabes ud – det er
nemmest med en teske. Og den skæres i mindre stykker.
Agurk, olie, cremefraiche og hvidløg blendes
sammen ved hurtigst hastighed i ca. 1 minut. Resten af ingredienserne tilsættes
og dressingen blendes jævn.
De kolde kartofler halveres og vendes i
dressingen, inden den smages til.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Arla.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: vis dressingen for tyk, så den røres den op med lidt vand.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar