onsdag den 8. marts 2017

Grøn kartoffelsalat


8 port.

2 kg. Små nye kartofler
2 l. Vand
2 tsk. Groft salt

DRESSING:
1 stk. Agurk - ca. 275 g.
1 1/2 dl. Cremefraiche 9%
2 tsk. Olivenolie
3 fed Hvidløg
1 l. Friske basilikumblade - Ca. 2-3 potter
1 l. Bredbladet persille
2 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber


Vandet og salt bringes i kog og kartoflerne tilsættes. De koges ved svag varme i ca. 12 minutter – eller til de er møre. Prik i den undervejs.
Vandet hældes fra og kartoflerne stilles tilbage på det varme blus for at dampes tørre. Herefter afkøles de helt.

Agurken flækkes, kernerne skrabes ud – det er nemmest med en teske. Og den skæres i mindre stykker.
Agurk, olie, cremefraiche og hvidløg blendes sammen ved hurtigst hastighed i ca. 1 minut. Resten af ingredienserne tilsættes og dressingen blendes jævn.
De kolde kartofler halveres og vendes i dressingen, inden den smages til.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Arla.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: vis dressingen for tyk, så den røres den op med lidt vand.
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar