tirsdag den 28. februar 2017

Julesild



6 – 8 stk. Sildefileter – saltede & udvandede
3 spsk. Lagereddike
2 dl. Vand
½ dl. Sukker
1 stk. Rødløg
½ stk. Gulerod
½ dl. Porre
45 g. Allehånde - hel
5 g. Muskat - stødt
15 g. Gule sennepsfrø
30 g. Hvid peberkorn
5 g. Laurbærblad


Rødløget pilles og skæres i tynde skiver. Guleroden skrælles og skæres i tynde skiver. Porren skæres i skiver og skylles godt.

Eddike, vand og sukker koges sammen og køles af. Derefter tilsættes krydderierne, rødløg, gulerod og porre. Lagen hældes over sildene og lad dem derefter stå koldt i et døgn. Sildene skæres i passende stykker inden servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -


Ingen kommentarer:

Send en kommentar