onsdag den 15. marts 2017

Chokolade guldkage


?? per.
150 g. Mørk chokolade
100 g. Smør
2 dl. Sukker
4 stk. Æg - deles i blommer og hvider
½ dl. Hvedemel
½ dl. Kartoffelmel
½ tsk. Bagepulver

PYNT:
3 dl. Piskefløde
2 spsk. Stærk kaffe - kold
50 g. Hasselnødder - til drys
50 – 100 g. Mørk chokolade - til drys


Chokoladen smeltes over vandbad og sukkeret røres hvidt med smørret. Æggeblommerne blandes med chokoladen, som så blandes med smørblandingen.

Mel, kartoffelmel og bagepulveret sigtes i dejen og røres godt. Herefter piskes æggehviderne stive og vendes i ad 2to gange. Dejen fyldes i en smurt springform.

Bages ved 175o i ca. 45 minutter. Herefter afkøles kagen

Lige før servering piskes fløden til skum og den kolde kaffe røres i. Det fordeles ud over kagen og der drysses med hakkede nødder og chokolade.  




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar