?? per.
4 stk. Æg - deles i blommer og hvider
½ dl. Hvedemel
½ dl. Kartoffelmel
½ tsk. Bagepulver
PYNT:
2 spsk. Stærk kaffe - kold
50 – 100 g . Mørk chokolade - til drys
Chokoladen smeltes over vandbad og sukkeret
røres hvidt med smørret. Æggeblommerne blandes med chokoladen, som så blandes
med smørblandingen.
Mel, kartoffelmel og bagepulveret sigtes i
dejen og røres godt. Herefter piskes æggehviderne stive og vendes i ad 2to
gange. Dejen fyldes i en smurt springform.
Bages ved 175o i ca. 45
minutter. Herefter afkøles kagen
Lige før servering piskes fløden til skum og
den kolde kaffe røres i. Det fordeles ud over kagen og der drysses med hakkede
nødder og chokolade.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar