onsdag den 15. marts 2017

Bøf i folie


4 per.
500 g. Hakket oksekød
1 stk. Løg
100 g. Champignoner
2 stk. Tomater
1 stk. Grøn peberfrugt
25 g. Smør

Bøfferne formes og drysses med krydderier. Herefter steges de på panden i ca. 3 minutter på hver side i smørret.

Bøfferne lægges enkeltvis på folien.
Løg, champignon, peberfrugt og tomater, skæres i passende stykker, brunes af på panden og lægges over bøffen. Folien lukkes godt til.

Steges i ovnen ved 250 – 275o i ca. 8 – 10 minutter.


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED:
TIPS & TRICKS:
ANDET: En supernem ret, kan varieres til uendeligheder. Brug hvad du har.
Er det gæstemad, kan den klargøres om formiddagen eller dagen før og så blot steges færdig når gæsterne er ankommet.
Er også yderst velegnet til grill.
AFPRØVET: JA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar