4
per.
1
stk. Løg
2
stk. Tomater
1
stk. Grøn peberfrugt
Bøfferne
formes og drysses med krydderier. Herefter steges de på panden i ca. 3 minutter
på hver side i smørret.
Bøfferne
lægges enkeltvis på folien.
Løg,
champignon, peberfrugt og tomater, skæres i passende stykker, brunes af på
panden og lægges over bøffen. Folien lukkes godt til.
Steges
i ovnen ved 250 – 275o i ca. 8 – 10 minutter.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Husker det ikke
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED:
TIPS
& TRICKS:
ANDET:
En supernem ret, kan varieres til uendeligheder. Brug hvad du har.
Er
det gæstemad, kan den klargøres om formiddagen eller dagen før og så blot
steges færdig når gæsterne er ankommet.
Er
også yderst velegnet til grill.
AFPRØVET:
JA
Ingen kommentarer:
Send en kommentar