torsdag den 23. marts 2017

Bistik


?? per.
DEJ:
375 g. Hvedemel
½ dl. Mælk
½ dl. Surmælksprodukt
50 g. Gær
100 g. Smør
2 stk. Æg
40 g. Sukker

FYLD:
160 g. Sukker
160 g. Nøddeflager
125 g. Smør
3/4 dl. Mælk


Fyldet kommes i en gryde og koges sammen.
Mælken lunes og gæren opløses heri. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser. Dejen stilles til efterhævning til den dobbelt størrelse. Kommes herefter i en smurt form eller bradepande og fyldes kommes oven på.

Kagen bages ved 160o i ca. 20 min.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar