8-10 per.
KAGE:4 stk. Æg
225 g. Rørsukker
1 st. Vanille
1½ tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
170 g. Hvedemel
100 g. Smør - smeltet
2 stk. Bananer
50 g. Mørk chokolade - finthakket
½ stk. Citronsaft
TOPPING:
75 g. Mørk chokolade - hakket
½ tsk. Instant kaffe - kan udelades
20 g. Smør
1 dl. Peanuts – groft hakkede
Smørret smeltes og afkøles.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
De gnides ud i en smule af sukkeret for at skille kornene ad.
Æg, sukker og vanille sukker piskes lyst og
luftigt.
Bananerne moses og blandes med citronsaft.
Mel, salt og bagepulver blandes sammen og
sigtes i æggesnapsen. Dette vendes rundt, sammen med chokoladen.
Tilslut vendes bananer og smør i dejen.
Den hældes i en smurt springform, med
bagepapir i bunden.
Bages ved 175o i ca. 50 minutter,
til den er gennembagt. Herefter afkøles kagen.
Chokoladen smeltes over vandbad. Kaffe og
smør røres i og fordel glasuren over kagen. Drys med de hakkede peanuts
tilslut.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Saras madunivers.dk
FRYSEEGNET: JA - uden glasur & pynt
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar