?? per.
500 g. Hakket oksekød
500 g. Hakket svinekød
2 stk. Æg
3 spsk. Hvedemel
4 fed Hvidløg - presset
2 store håndfulde Persille - hakket
3 spsk. Citronsaft
1 - 2 spsk. Chiliflager
2 spsk. Paprika
2 stk. Æg
3 spsk. Hvedemel
4 fed Hvidløg - presset
2 store håndfulde Persille - hakket
3 spsk. Citronsaft
1 - 2 spsk. Chiliflager
2 spsk. Paprika
1 – 2 spsk. Løgpulver
Salt
Salt
Peber
Alle ingredienserne æltes sammen og formes
som ”pølser” – og sættes på spyd.
Grilles 3 – 4 minutter på hver side.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Facebook gruppe " Madstafetten"
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar