onsdag den 22. februar 2017

Måltidssalat med kylling


4 per.
SALAT:
300 g. Kylling - kogt eller stegt
100 g. Skinke - kogt
1 ds. Ananas - i stykker
2 – 3 dl. Ris – kogte & afkølede
2 stk. Tomater
½ stk. Icebergsalat
½ stk. Porre
125 g. Ærter - optøede

SAUCE:
2 dl. Cremefraiche
½ stk. Salt
1 – 2 tsk. Karry


Kyllingekødet skæres i små ensartede stykker. Saften hældes fra ananassen, (lidt tilsættes ved risene). Tomater, salat og porre snittes. Alle ingredienserne blandes og sættes på køl.
Ingredienserne til saucen blandes og smages til.

Salat og dressing serveres hver for sig.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED:  -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: - 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar