4 per.
SALAT:
300 g. Kylling - kogt eller stegt
100 g. Skinke - kogt
1 ds. Ananas - i stykker
2 – 3 dl. Ris – kogte & afkølede
2 stk. Tomater
½ stk. Icebergsalat
½ stk. Porre
SAUCE:
2 dl. Cremefraiche
½ stk. Salt
1 – 2 tsk. Karry
Kyllingekødet skæres i små ensartede stykker.
Saften hældes fra ananassen, (lidt tilsættes ved risene). Tomater, salat og
porre snittes. Alle ingredienserne blandes og sættes på køl.
Ingredienserne til saucen blandes og smages
til.
Salat og dressing serveres hver for sig.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar