mandag den 13. februar 2017

Øllebrød


4 - 6 per.
400 g. Rugbrød
1 l. Vand
100 g. Rørsukker
1 stk. Citron skal
1 stk. Hvidtøl


Brødet brækkes i mindre stykker og udblødes i vandet i ca. 3 – 4 timer.

Derefter bringes brødblandingen i kog. Lad den koge jævn i ca. 10 – 15 minutter.

Øllebrøden pureers gennem en sigte. Herpå tilsættes sukkere, citronskal og hvidtøl. 

Øllebrøden bringes atter i kog og serveres straks med fløde, flødeskum eller mælk.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Der kan bruges både kerne- og mørkt rugbrød
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar