torsdag den 9. februar 2017

Kålrabi tortilla


10 per.
150 g. Løg
250 g. Kålrabi
250 g. Kartofler
9 g. Hvidløg
20 g. Olie

312 g. Æg
50 g. Piskefløde
6 g. Salt, groft
Peber
10 g. Timian - frisk
20 g. Olie


Løgene pilles og hakkes groft, kålrabi og kartofler skrælles og skæres i små tern. Hvidløget pilles og hakkes groft.
Olien varmes på en pande og grønsagerne steges heri under låg, til de er møre, ca. 30 minutter. Rør jævnligt i dem.

Grønsagerne tages op af panden, olien kasseres og ny tilsættes. Æg, fløde, salt og timian piskes sammen og hældes i panden og grønsagerne kommes i. Den steges ved middelvarme i ca. 10 - 15 minutter til den er fast i kanterne.

Ved hjælp af en tallerken, som lægges over panden, vendes tortillaen over på tallerkenen, hvorefter den kommes tilbage på panden og steger ca. 5 – 6 minutter på den anden side. Skæres i trekanter og serveres.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Hvis den laves i større portioner, kan den laves i en bradepande med bagepapir i bunden. Så bages den kun på den ene side, men vendes ud og serveres med den stegte siden opad.
Den skal bage ca. 30 minutter ved 175o.
AFPRØVET: Januar 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar