10 per.
150
g. Løg
250
g. Kålrabi
250
g. Kartofler
9
g. Hvidløg
20
g. Olie
312
g. Æg
50
g. Piskefløde
6
g. Salt, groft
Peber
10
g. Timian - frisk
20
g. Olie
Løgene
pilles og hakkes groft, kålrabi og kartofler skrælles og skæres i små tern. Hvidløget
pilles og hakkes groft.
Olien
varmes på en pande og grønsagerne steges heri under låg, til de er møre, ca. 30
minutter. Rør jævnligt i dem.
Grønsagerne
tages op af panden, olien kasseres og ny tilsættes. Æg, fløde, salt og timian
piskes sammen og hældes i panden og grønsagerne kommes i. Den steges ved
middelvarme i ca. 10 - 15 minutter til den er fast i kanterne.
Ved
hjælp af en tallerken, som lægges over panden, vendes tortillaen over på
tallerkenen, hvorefter den kommes tilbage på panden og steger ca. 5 – 6
minutter på den anden side. Skæres i trekanter og serveres.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
Cafe WG
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Hvis den laves i større portioner, kan den laves i en bradepande med bagepapir i bunden. Så bages den kun på den ene side, men vendes ud og serveres med den stegte siden opad.
Den skal bage ca. 30 minutter ved 175o.
AFPRØVET: Januar 2014
AFPRØVET: Januar 2014
Ingen kommentarer:
Send en kommentar