Kikærter
Løg
Hvidløg
Laurbærblade
DAGEN
FØR:
Kikærterne
sættes i blød i rigeligt vand.
PÅ
SERVERINGSDAGEN:
Iblødsætningsvandet
kasseret og frisk vand hældes ved kikærterne og de koges i 20 minutter.
Herefter kasseres kogevandet og nyt tilsættes, sammen med løg, der er skrælles
og skåret i ¼, hvidløg og laurbærblade. De koges igen i 30 minutter.
Herefter
blendes de sammen med løg og hvidløg. Kogevandet bruges til at justere
tykkelsen med, så skal der ikke så meget olivenolie i - Græsk yoghurt kan osse
bruges.
Smages
til med citronsaft, spidskommen, tahin, salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar