torsdag den 9. februar 2017

Humus



Kikærter
Løg
Hvidløg
Laurbærblade


DAGEN FØR:
Kikærterne sættes i blød i rigeligt vand.

PÅ SERVERINGSDAGEN:
Iblødsætningsvandet kasseret og frisk vand hældes ved kikærterne og de koges i 20 minutter. Herefter kasseres kogevandet og nyt tilsættes, sammen med løg, der er skrælles og skåret i ¼, hvidløg og laurbærblade. De koges igen i 30 minutter.

Herefter blendes de sammen med løg og hvidløg. Kogevandet bruges til at justere tykkelsen med, så skal der ikke så meget olivenolie i - Græsk yoghurt kan osse bruges.

Smages til med citronsaft, spidskommen, tahin, salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: - 
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar