100 g. Hvide bønner - tørrede
2 fed Hvidløg
1 dusk Persille
½ - 1 dl. Rapsolie
2 spsk. Skyr
1 – 1½ stk. Citronsaft
Salt
Peber
De tørrede bønner sættes i blød i rigeligt
vand, i ca. 10 - 12 timer. Beregn 3 dl. vand til 1 dl. bønner.
PÅ SERVERINGSDAGEN:
Iblødsætningsvandet kasseres. Bønner og frisk
vand kommes i en gryde, sammen med lidt grønsagsbouillon og salt. De koges i 25
– 30 minutter. Jeg smager på mine efter ca. 25 minutter, for jeg kan ikke lide
at de bliver overkogte og derved smattede. Når du synes, at de er færdige,
hældes vandet fra og bønnerne afkøles.
De blendes sammen med persille og hvidløg.
Tilsæt olien af nogle gange, til det bliver en ensartede pure. Den røres sammen
med skyr og smages til med citronsaft, salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Juni 2015
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar