torsdag den 9. februar 2017

Bagte auberginer med rosmarin



3 stk. Aubergine
½ dl. Olivenolie
Salt
3 stilke Rosmarin


Auberginerne skylles og toppen fjernes. De skæres i grove stykker, kommes i en skål, drysses med salt og stilles til udvanding i 30 minutter. Herefter skylles saltet væk, de duppes tørre og vendes sammen med olie og lidt salt i et fad.

Bages ved 175o i ca. 20 - 30 minutter. Og afkøles.

Herefter smages de til med lidt ekstra olie, fint hakket rosmarin og salt hvis det er nødvendigt.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: De kan spises både varme, lune og kolde. Samt blandes i salater. Brug gerne andet end rosmarin.
AFPRØVET: November 2014
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar