torsdag den 9. februar 2017

Asiatisk broccolisalat



1 stk. Broccoli
1 stk. Peberfrugt - rød
2 – 3 håndfulde peanuts
Ca. 200 g. Basmati ris - kogte og afkølede

DRESSING
6 spsk. Sød Chili sauce
4 spsk. Rapsolie
Chili, tørrede flager
Salt
Peber


Risene nulres løse, frøstol og blomst på peberfrugten fjernes og den skæres i små tern. Broccolien skylles og deles i meget små buketter, stokken skære i tynde skiver. Alle ingredienserne vendes sammen.

Til dressingen røres chili saucen og olien sammen. Det smages til med krydderierne og vendes i salaten.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: Januar 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar