6 per.
SUPPE:
500 g. Rabarber
500 g. Sukker
1 l. Vand
6 stk. Nelliker
1 stk. Citron – saften fra
CROUTONER:
200 g. Marcipan
Rørsukker
Citronskal
SUPPEN:
Rabarberne skæres i mindre stykker og kommes
i en gryde, sammen med de øvrige ingredienser. De koges op og skal nu småsimre
i 15 – 20 minutter.
Herefter sies suppes og afkøles.
En time før servering, portioners suppen i
skåle som stilles i fryseren.
CROUTONER:
Marcipanen skæres i små tern.
Sukkeret blandes med fintrevet citronskal.
Marcipanen vendes heri og fordeles på en papirbeklædt bageplade.
Bages ved 225o i ca. 8 – 10
minutter, til de er gyldne.
SERVERING:
Suppen serveres direkte fra fryseren og
toppes med marcipancroutonerne.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Tv2 mad
FRYSEEGNET: Suppen er
SERVERES MED: Vanilleis eller flødeskum og jordbær
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar