mandag den 25. december 2017

Rabarbersuppe med marcipancroutoner


6 per.
SUPPE:
500 g. Rabarber
500 g. Sukker
1 l. Vand
6 stk. Nelliker
1 stk. Citron – saften fra

CROUTONER:
200 g. Marcipan 
Rørsukker
Citronskal


SUPPEN:
Rabarberne skæres i mindre stykker og kommes i en gryde, sammen med de øvrige ingredienser. De koges op og skal nu småsimre i 15 – 20 minutter.

Herefter sies suppes og afkøles.

En time før servering, portioners suppen i skåle som stilles i fryseren.

CROUTONER:
Marcipanen skæres i små tern.

Sukkeret blandes med fintrevet citronskal. Marcipanen vendes heri og fordeles på en papirbeklædt bageplade.

Bages ved 225o i ca. 8 – 10 minutter, til de er gyldne.

SERVERING:
Suppen serveres direkte fra fryseren og toppes med marcipancroutonerne.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Tv2 mad
FRYSEEGNET: Suppen er
SERVERES MED: Vanilleis eller flødeskum og jordbær
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar