4 per.
1 – 2 stk. Løg
1 - 2 stk. Gulerod
¼ stk. Knoldselleri
1 stk. Pastinak
1 ds. Flået tomat
1 pk. Flødeost - neutral
1 – 2 tsk. Rød karrypasta
2 fed Hvidløg - knust
Salt
Peber
Oregano
Basilikum
Løgene pilles og hakkes. Gulrødder, selleri og pastinak skrælles og skæres i ensartede tern.
Kødet svitses og grønsagerne tilsættes og ristes med. Fl. Tomat og bouillon tilsættes og grønsagerne koges møre, hvorefter flødeosten tilsættes og suppen smages til.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: EN god suppe til at få brugt en masse rester grønt
AFPRØVET: JA 2012
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar