1
ds. Tun
4
stk. Laks - a ca. 150 gram
1
stk. Rødløg - stort
1
bdt. Purløg
Ca.
2 – 300 g. Mayonnaise
Ca.
2 – 300 g. Skyr
50
- 75 g. Cornichoner
1
– 2 stk. Citronsaft
Salt
Peber
Laksen
krydres med lidt salt og peber, hvorefter den dampes og afkøles. Tun kommes i
en sigte og drænes for vand - Pres gerne en grydeske ned i tunen, så så meget
vand som muligt drænes fra. Rødløgene pilles og hakkes fint. Purløget hakkes
fint. Cornichonerne hakkes fint.
Laksen
plukkes i mindre stykker og røres sammen med tun, cornichoner, løg og purløg. Skyr
og Mayonnaise tilsættes, ad flere gange til salaten har en passende konsistens.
Den smages til med citronsaft, salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Januar 2014
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar