torsdag den 9. februar 2017

Tunsalat med laks



1 ds. Tun
4 stk. Laks - a ca. 150 gram
1 stk. Rødløg - stort
1 bdt. Purløg
Ca. 2 – 300 g. Mayonnaise
Ca. 2 – 300 g. Skyr
50 - 75 g. Cornichoner
1 – 2 stk. Citronsaft 
Salt
Peber


Laksen krydres med lidt salt og peber, hvorefter den dampes og afkøles. Tun kommes i en sigte og drænes for vand - Pres gerne en grydeske ned i tunen, så så meget vand som muligt drænes fra. Rødløgene pilles og hakkes fint. Purløget hakkes fint. Cornichonerne hakkes fint.

Laksen plukkes i mindre stykker og røres sammen med tun, cornichoner, løg og purløg. Skyr og Mayonnaise tilsættes, ad flere gange til salaten har en passende konsistens. Den smages til med citronsaft, salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Januar 2014
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar