mandag den 27. februar 2017

Italiensk ostesuppe


1 liter
150 g. Hakket oksekød
75 g. Løg
100 g. Majs - fra dåse
Saft fra majsene
150 g. Flåede Tomat
25 g. Tomatkoncentrat
150 g. Porre
100 g. Champignon - fra dåse
Saft fra champignonerne
100 g. Flødeost - pikant
1 dl. Kaffefløde
1 dl. Cremefraiche
Salt
Peber
Oregano
Basilikum
Merian


Løget pilles og hakkes. Porren skæres i skiver og skylles godt

Kød og løg brunes i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes og suppen skal derefter småsimre lidt og smages til med krydderierne.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: En tidligere kollega
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ, men smagt den og den er skøn
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar