1
½ kg. Kartofler
2
stk. Rødløg - små
75
g. Kapers
150
g. Oliven - sorte
75
g. Italiensk Herb mix
DRESSING:
5
spsk. Olivenolie
5
spsk. Raps olie
4
tsk. Dijonsennep
4
spsk. Hvidvins eddike
Salt
Peber
Kartoflerne
skrælles og koges i saltet vand til de er møre. Herefter afkøles de.
Rødløgene
skrælles og hakkes fint. Kapersene drænes, olivenene drænes og skæres i skiver.
Kartoflerne skæres i mundrette stykker og alle tingene blandes sammen i en skål,
sammen med urterne.
Til
dressingen kommes olierne i en skål, sennep tilsættes og disse piskes sammen
til det får en tyk og cremet konsistens. Eddiken tilsættes og dressingen smages
til, inden den vendes i kartoffelsalaten.
Lad
gerne salaten stå og trække lidt inden den smages til og serveres.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: I stedet for Italien Herb mix kan der bruges persille.
AFPRØVET: November 2015
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar