lørdag den 28. januar 2017

Råkost med kål & rødder


2 – 3 per.
300 g. Rosenkål
400 g. Gulerødder
300 g. Rødbeder
250 g. Knoldselleri
3 stk. Æbler
Salt
Peber

DRESSING:
3 spsk. Rapsolie
1 stk. Stor citron
1½ spsk. Akacie honning


Det nederste af stokken på rosenkålen fjernes, samme med de yderste blade hvis de er grimme.

Gulerødder, rødbeder og knoldselleri skrælles.

Æblerne deles i fire og kernehuset fjernes.

Rosenkål, gulerødder, rødbede og æble rives groft. Og knoldsellerien rives fint.
Alle ingredienserne til dressingen piskes sammen og smages til inden den hældes over salaten og vendes rundt. Lad gerne salaten stå og trække smag et par timer inden servering.


INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Januar 
AFPRØVET:Januar 
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar