2 – 3 per.
300 g. Rosenkål
400 g. Gulerødder
300 g. Rødbeder
250 g. Knoldselleri
3 stk. Æbler
Salt
Peber
DRESSING:
3 spsk. Rapsolie
1 stk. Stor citron
1½ spsk. Akacie honning
Det nederste af stokken på rosenkålen
fjernes, samme med de yderste blade hvis de er grimme.
Gulerødder, rødbeder og knoldselleri
skrælles.
Æblerne deles i fire og kernehuset fjernes.
Rosenkål, gulerødder, rødbede og æble rives
groft. Og knoldsellerien rives fint.
Alle ingredienserne til dressingen piskes
sammen og smages til inden den hældes over salaten og vendes rundt. Lad gerne
salaten stå og trække smag et par timer inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Januar
AFPRØVET:Januar
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar