Ca. xx port.
300 g. Farin
2 dl. Olie - smags neutral
4 stk. Æg
275 g. Hvedemel
1½ tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Natron
1½ tsk. Koriander - stødt
375 g. Squash
¼ stk. Citron – saft fra
Squashen rives groft.
Farin og olie piskes sammen, herefter
tilsættes æggene. Alle de tørre ingredienser sigtes i blandingen og det hele
vendes godt sammen.
Dejen hældes i en smurt bradepande (Ca. 23 x
33 cm.)
Bages ved 185o i ca. 30 minutter.
Tjek med en strikkepind om kagen er gennembagt.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mini-hakkeren.blogspot.com
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Pia’s forslag til udskiftninger i kagen:
Kanelkage: Koriander skiftes ud med 1½ spsk. kanel.
Chokoladekage: 245 g. Hvedemel, 30 g. Usødet kakao, 100 g. Hakket chokolade, 2 tsk. Vanillesukker og så undlade korianderen.
Kagen uden æg: Æggene skiftes ud med 2 modne bananer og 1 dl. Yoghurt.
Gulerodskage: Skift squash ud med gulerod eller en blanding af begge.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar