lørdag den 4. august 2018

Squashvafler


Xx stk.
4 stk. Æg
75 g. Havregryn
100 – 120 g. Hvedemel
1 tsk. Sukker
1 nip Salt
1 ts. Kardemomme - stødt
1 tsk. Bagepulver
1 spsk. Olie
2 - 3 dl. Mælk
1 stk. Squash


Havregrynene blendes fint. Squashen rives groft.

Æg, havremel og hvedemel piskes sammen med sukker, kardemomme, salt og bagepulver. Olie og mælk piskes i, til en ensartet konsistens. Tilslut vendes squashen i.

Vaffeljernet varmes op og gives et pust fedtspray, inden dejen fordeles deri. Du skal bruge ca. ¾ - 1 dl. dej pr. vaffel. De bages gyldne, ca. 2 – 3 minutter. Sådan fortsætter du, til der ikke er mere dej.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: "Have til mavegruppe" på Facebook
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: -
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar