Xx stk.
4 stk. Æg
75 g. Havregryn
100 – 120 g. Hvedemel
1 tsk. Sukker
1 nip Salt
1 ts. Kardemomme - stødt
1 tsk. Bagepulver
1 spsk. Olie
2 - 3 dl. Mælk
1 stk. Squash
Havregrynene blendes fint. Squashen rives
groft.
Æg, havremel og hvedemel piskes sammen med
sukker, kardemomme, salt og bagepulver. Olie og mælk piskes i, til en ensartet
konsistens. Tilslut vendes squashen i.
Vaffeljernet varmes op og gives et pust
fedtspray, inden dejen fordeles deri. Du skal bruge ca. ¾ - 1 dl. dej pr. vaffel.
De bages gyldne, ca. 2 – 3 minutter. Sådan fortsætter du, til der ikke er mere
dej.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: " Have til mavegruppe" på Facebook
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: -
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar