XX per.
500 g. Rødkål
60 g. Hasselnødder
2 spsk. Smør
1/2 dl. Ribssaft
1 spsk. Rødvinseddike
1/4 dl. Æbleeddike
2 spsk. Tyttebærsyltetøj
1 stk. Æble
Salt
Peber
Kålen snittes fint. Æblerne halveres,
kernehuset fjernes og æblerne skæres i tynde skiver. Nødderne hakkes groft.
Smørret smeltes i en gryde. Kål og nødder
svitses heri i 3 – 4 minutter. Saft, eddikerne tilsættes og bringes i kog. Lad
det koge til væden er fordampet. Kålen smages til med syltetøj, salt og peber.
Æblerne vendes i lige inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Den gamle fabrik.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar