tirsdag den 31. juli 2018

Tyttebærkål


XX per.
500 g. Rødkål
60 g. Hasselnødder
2 spsk. Smør
1/2 dl. Ribssaft
1 spsk. Rødvinseddike
1/4 dl. Æbleeddike
2 spsk. Tyttebærsyltetøj
1 stk. Æble
Salt
Peber


Kålen snittes fint. Æblerne halveres, kernehuset fjernes og æblerne skæres i tynde skiver. Nødderne hakkes groft.

Smørret smeltes i en gryde. Kål og nødder svitses heri i 3 – 4 minutter. Saft, eddikerne tilsættes og bringes i kog. Lad det koge til væden er fordampet. Kålen smages til med syltetøj, salt og peber. Æblerne vendes i lige inden servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Den gamle fabrik.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar