Xx per.
4 stk. Æg
(S/M)
2 spsk. Sukin gold
100 g. Tørret abrikoser
½ dl. Olie
1-2 spsk. Vand
1 tsk. Vanillepulver
1 stk. Lille squash (ca. 1½-2 dl. - i vægt
???)
2 tsk. Bagepulver
Squashen rives groft.
Æg, abrikoser, vand og olien blendes sammen
til en ensartet masse. Det kommes i en skål hvor squash, bagepulver, vanille,
sukrin og bagepulver tilsættes og dejen røres sammen.
Den fordeles i en smurt form (ca. xx x xx
cm.)
Kages stilles i en kold ovn.
Bages 200o i ca. 25 minutter, prik
i kagen for at se om den er færdig. Hænger der dej ved strikkepinden skal den
bage lidt længere.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: "Bageglad" gruppe på Facebook
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar