tirsdag den 31. juli 2018

Kokossandkage med glasur


1 stk.
175 g. Blødt smør
175 g. Sukker
4 stk. Æg
1 tsk. Bagepulver
1 nip Salt
125 g. Hvedemel
125 g. Kokosmel

GLASUR:
75 g. Flormelis
2 tsk. Citronsaft
25 g. Kokosmel


Smør og sukker piskes lyst og luftigt. Æggene tilsættes et ad gange og der piskes mellem hvert.

Bagepulver, salt og mel i en ny skål, kokosmel tilsættes og det hele blandes sammen, inden at det vendes i dejen. Den fordeles i en papirbeklædt franskbrødform (ca. 1½ l.)

Bages ved 175o i ca. 60 minutter, til den er gennembagt.

Lad kagen afkøle let inden den vendes ud af formen og afkøles helt på en bagerist.

Imens kagen bager og afkøler ristes pyntekokossen på en varm pande uden fedtstof til den er gylden. Herefter afkøles den.

Kagen lægges på serveringsfadet og en glasur af flormelis, citronsaft og en smule vand røres sammen til en tyk glasur. Glasuren fordeles på kagen og der drysses med den ristede kokos.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Maden i mit liv.dk
FRYSEEGNET: JA, uden glasur
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar