1 stk.
175 g. Blødt smør
175 g. Sukker
4 stk. Æg
1 tsk. Bagepulver
1 nip Salt
125 g. Hvedemel
125 g. Kokosmel
GLASUR:
75 g. Flormelis
2 tsk. Citronsaft
25 g. Kokosmel
Smør og sukker piskes lyst og luftigt. Æggene
tilsættes et ad gange og der piskes mellem hvert.
Bagepulver, salt og mel i en ny skål,
kokosmel tilsættes og det hele blandes sammen, inden at det vendes i dejen. Den
fordeles i en papirbeklædt franskbrødform (ca. 1½ l.)
Bages ved 175o i ca. 60 minutter,
til den er gennembagt.
Lad kagen afkøle let inden den vendes ud af
formen og afkøles helt på en bagerist.
Imens kagen bager og afkøler ristes
pyntekokossen på en varm pande uden fedtstof til den er gylden. Herefter
afkøles den.
Kagen lægges på serveringsfadet og en glasur
af flormelis, citronsaft og en smule vand røres sammen til en tyk glasur.
Glasuren fordeles på kagen og der drysses med den ristede kokos.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Maden i mit liv.dk
FRYSEEGNET: JA, uden glasur
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar