4-5-per.
1 stk. Æg (S/M)
1 tsk. Vanillesukker
70 g. Rørsukker
60 g. Olie
2 spsk. Cremefraiche
½ dl. Vand
½ tsk. Bagepulver
1 tsk. Kanel
1 nip Salt
175 g. Hvedemel
100 g. Squash
20 g. Mandler
Squashen rives groft. Mandlerne hakkes groft.
Æg, vanillesukker og rørsukker kommes i en
skål og piskes grundigt sammen. Olie tilsættes og piskes ud i æggeblandingen.
Cremefraiche, vand, bagepulver, kanel, salt,
mel og squash tilsættes og vendes rundt i dejen. Den kommes i en en smurt
springform (ca. 20 cm. i diameter). Kagen toppes med mandlerne.
Bages ved 180o i ca. 35 minutter.
Lad den køle af i formen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Bagning med budget.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: En anelse kompakt og ikke for sød kage
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar