5 per.
300 g. Risengrød – kogt og afkølet
1 ½ dl. Piskefløde
40 g. Flormelis
½ st. Vanille
40 g. Mandler - smuttede
8 stk. Makroner
250 g. Kirsebærsauce
Fløden piskes til en blød skum.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud og gnides ud i en smule af
flormelissen for at skille dem ad.
Mandlerne hakkes og vendes i grøden sammen
med flormelis og vanillesukker. Flødeskummet vendes i og cremen smages til.
Makronerne knuses let.
Kirsebærsaucen fordeles i de 5 glas, gemt en
smule til pynt. Makronerne kommes ovenpå makronerne og tilslut fordeles cremen
i glassene. Der afpyntes med den sidste kirsebærsauce.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Den gamle fabrik.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar