tirsdag den 31. juli 2018

Juletrifli a la risalamande


5 per.
300 g. Risengrød – kogt og afkølet
1 ½ dl. Piskefløde
40 g. Flormelis
½ st. Vanille
40 g. Mandler - smuttede
8 stk. Makroner
250 g. Kirsebærsauce


Fløden piskes til en blød skum. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud og gnides ud i en smule af flormelissen for at skille dem ad.

Mandlerne hakkes og vendes i grøden sammen med flormelis og vanillesukker. Flødeskummet vendes i og cremen smages til.

Makronerne knuses let.

Kirsebærsaucen fordeles i de 5 glas, gemt en smule til pynt. Makronerne kommes ovenpå makronerne og tilslut fordeles cremen i glassene. Der afpyntes med den sidste kirsebærsauce.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Den gamle fabrik.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar