6 per.
½ stk. Rødkål
3 stk. Æbler
150 g. Hasselnødder
DRESSING:
3 spsk. Ribsgele
4 - 5 spsk. Æbleeddike
1 dl. Raps olie
Citron salt
½ tsk. Maldon seasalt
Peber
Kålen snittes meget fint. Æblerne halveres,
kernehuset fjernes og æblerne skæres i tynde skiver.
Nødderne ristes på en varm pande uden
fedtstof til de er gyldne og skallerne løsnes. De må ikke brænde så du skal
røre i den jævnligt. De kommes i et rent viskestykke og skallerne nulres af
Til dressingen kommes ribsgele, eddike, salt
og peber i minihakkeren og blendes til der ikke er flere klumper. Olien
tilsættes og blendes med til det får en ensartet konsistens. Dressingen vendes
i kål, æbler og nødder.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Den gamle fabrik.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar