onsdag den 17. juni 2020

Salat idéer


- Se forkortelser nederst i indlægget.


SALAT – GRØNT:
Galia-melon, agurk, parmesan, græskarkerner & hvidløgs-OE
Grønne -, kidney- & hvide bønner, edamame, tomat, løg, persille & OE
Grønne bønner, syltede rødløg & bagte tomater
Gulerødder (bagte), rucola, sort sesam, citron & hvidløg-OE

Romaine-salat, syltede rødløg, pære, valnød & OE
Rødbede (rå), knoldselleri, syltet rødløg, æble, løg, persille & hvidløgs-OE

Spinat, nektarin, rødløg, mozzarella, pestobagt crouton & OE
Squash (grillede), hvide bønner, persille, salt-mandler & OE

Ærter, ærteskud, sukkerærter, mynte, løg & OE med tørret oregano



SALAT – KÅL:
Blomkål, rucola, tørrede abrikos, peanuts & senneps-OE 
Blomkål, rødløg, æbler, parmesan, basilikum, kapers, pinjekerne & OE
Blomkål, ærter vendt i CF med dild, persille & dijonsennep
Blomkålsris, grønne bønner, spinat & dildolie
Blomkålsris, rucola, ærter & OE

Broccoli, æbler, peberfrugt & senneps-OE

Grønkål, butternut squash (bagte), kikærter (ristede & krydrede) & OE
Grønkål, fennikel, glaskål, appelsin, rød grape, valnød & OE med timian
Grønkål, pære, dadler, valnød, feta & OE

Hvidkål, sukkerærter, pomelo, granatæble, dild, hasselnød & OE

Rosenkål (bagt), æble, dild, citron-OE med timian
Rosenkål (blancheret), parmesan, hasselnød & OE

Rødkål, fennikel, persille, cashewnød, sesam, birkes & balsamico-OE

Spidskål, blomkål, æble, persille, brombær, hasselnød & grov sennep-OE
Spidskål, forårsløg, æble ananas & CF
Spidskål, edamame, hokkaido (bagt), æble, tranebær & OE



SALAT - KORN & KERNER:
Belugalinser, rødbede (kogt), æble, persille, valnød & OE
Belugalinser, spidskål, rødbeder (bagte), feta & OE

Couscous, ærter, peberfrugt, forårsløg, persille, koriander & OE

Perlebyg, blomkål, avokado, løg, hasselnød & OE
Perlebyg, spidskål, pære, feta, valnød & OE
Perlebyg, spinat, vindruer, ristet rugbrød & OE
Perlebyg, rucola, blommer, syltede rødløg & OE
Perlebyg, rucola, æble, tranebær & OE
Perlespelt, melon, persille & OE

Rugkerner, Knoldselleri (rå), æbler, persille, peberrod & OE

Speltkerner, knoldselleri (rå), bladselleri, æble, løg, feta & OE

Quinoa, forårsløg, oliven & balsamico-OE
Quinoa, spidskål, forårsløg, avokado, salt-mandler & senneps-OE



SALAT – KARTOFLER:
Kartofler (kogte eller stegte) med grøn pesto, rucola & feta
Kartofler, cherrytomat, rødløg, oliven, mozzarella, basilikum & hvidløgs-OE



SALAT – PASTA & RIS:
Pasta med grønkål, bagte tomater & hvidløgs-OE 
Pasta med pesto, grønne bønner, ærter & sukkerærter
Pasta med ærtepesto, ærter & feta



KNAS:



DRESSING:


FORKORTELSER:
OE:          Olie-eddie dressing
CF:          Cremefraiche dressing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar