1 per.
100 g. Kartofler
150 g. Jordskokker
3 tsk. Hvedemel (? I gram)
2 ½ dl. Minimælk
Salt
150 g. Jordskokker
3 tsk. Hvedemel (? I gram)
2 ½ dl. Minimælk
Salt
Peber
Kartofler og jordskokker skrælles og skæres i
skiver. De komme i en skål, hvor mel, salt og peber tilsættes og det hele vendes
sammen til skiverne er godt pudret. Herefter hældes det i et ovnfast fad.
Mælken koges op i en gryde og hældes over
blandingen med det samme.
Bages ved 200o i ca. 45 minutter,
til kartofler og jordskokker er møre.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Easis.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Der kan sagtens tilsættes hvidløg i
saucen
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar