Ca. 3 per.
1 stk. Løg
1 fed Hvidløg
400 g. Hakket oksekød
1 stk. Squash
1 stk. Rød peberfrugt
1 ds. Hakkede tomater
70 g. Tomatpure
1 ½ dl. Madlavningsfløde 8 %
1 spsk. Oregano - tørret
400 g. Kartofler
100 g. Revet ost
Salt
Peber
Olie – til stegning
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Peberfrugten befries for kerner og den kommes i en foodprocessor, sammen med
squashen og hakkes til det er helt fint.
Olien varmes op i en gryde og løg og hvidløg
svitses heri. Herefter tilsættes oksekødet, som brunes godt.
De hakkede grønsager kommes i gryden, sammen
med dåse tomaterne, tomatpureen, fløde og oregano. Det bringes i kog og
småsimre imens du ordner kartoflerne.
Kartoflerne skrubbes eller skrælles og skæres
i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Kødsaucen smages til med salt og peber og
kommes i et ovnfastfad. Kartoffelskiverne lægges ovenpå som et låg og der
drysses med ost.
Bages ved 200o i ca. 30 minutter
til osten er gylden og kartoflerne møre
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mambeno.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: Salat eller gnavegrønt
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar