Ca. 4 Per
BUND:
3 dl. Havregryn
1 dl. Farin
100 g. Smør
FYLD:
2 spsk. Nutella
2 ½ dl. Piskefløde
½ spsk. Vanillesukker
500 g. Jordbær – gerne flere
Start
med bunden:
Havregryn og farin blandes sammen. Smørret
smeltes og afkøles let inden det blandes i.
Dejen fordeles i en lille papirbeklædt
bradepande (ca. xx cm.) til tykkelse på ca. ½ cm.
Bages ved 200o i ca. 12 minutter.
Herefter afkøles den på en bagerist.
Ved
servering:
Bunden lægges på serveringsfadet. Den smøres
med Nutella. Fløden piskes til skum og fordeles ovenpå.
Jordbærrene nippes og de største halveres. De
kommes på toppen af kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dk-kogebogen.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ganges med 3 til en stor bradepande. Kan også bruges andre bær.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar