onsdag den 25. juli 2018

Jordbærkage med Nutella


Ca. 4 Per
BUND:
3 dl. Havregryn
1 dl. Farin
100 g. Smør

FYLD:
2 spsk. Nutella
2 ½ dl. Piskefløde
½ spsk. Vanillesukker

500 g. Jordbær – gerne flere


Start med bunden:
Havregryn og farin blandes sammen. Smørret smeltes og afkøles let inden det blandes i.

Dejen fordeles i en lille papirbeklædt bradepande (ca. xx cm.) til tykkelse på ca. ½ cm.

Bages ved 200o i ca. 12 minutter. Herefter afkøles den på en bagerist.

Ved servering:
Bunden lægges på serveringsfadet. Den smøres med Nutella. Fløden piskes til skum og fordeles ovenpå.

Jordbærrene nippes og de største halveres. De kommes på toppen af kagen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dk-kogebogen.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: - 
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ganges med 3 til en stor bradepande. Kan også bruges andre bær.
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar