1½ stk. Spidskål
2
håndfulde Sesamfrø
1
håndfuld Sesamfrø - sorte
1
stk. Chili, rød
DRESSING:
9
spsk. Sesamolie
1
½ stk. Citronsaft
3
– 6 spsk. Akacie honning
Salt
Peber
Spidskålen
snittes meget fint, gerne på en mandolin. Sesamfrøene ristes på en varm pande
uden fedtstof og afkøles herefter. Chilien hakkes fint og blandes med spidskål
og sesam.
Alle
ingredienserne til dressingen røres sammen, smages til med salt og peber. Den
hældes over salaten og vendes rundt – det er nemmest at gøre med hænderne.
Lad
den gerne trække et par timer inden servering og smag den til lige inden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Laves oprindelig med broccoli
AFPRØVET: JA
Ingen kommentarer:
Send en kommentar