torsdag den 9. februar 2017

Spidskålsalat med sesamdressing



1½ stk. Spidskål
2 håndfulde Sesamfrø
1 håndfuld Sesamfrø - sorte
1 stk. Chili, rød

DRESSING:
9 spsk. Sesamolie
1 ½ stk. Citronsaft
3 – 6 spsk. Akacie honning
Salt
Peber


Spidskålen snittes meget fint, gerne på en mandolin. Sesamfrøene ristes på en varm pande uden fedtstof og afkøles herefter. Chilien hakkes fint og blandes med spidskål og sesam.

Alle ingredienserne til dressingen røres sammen, smages til med salt og peber. Den hældes over salaten og vendes rundt – det er nemmest at gøre med hænderne.
Lad den gerne trække et par timer inden servering og smag den til lige inden.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cafe WG
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Laves oprindelig med broccoli
AFPRØVET: JA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar