lørdag den 4. februar 2017

Bønne- og avocadosalat


4 per.
2 ds. Kidneybønner
500 g. Bønner
2 stk. Avocadoer
1 stk. Rødløg
200 g. Feta i tern

Dressing
1 spsk. Olie
Citronsaft
Citronskal
2 fed Hvidløg
1 tsk. Paprika
Peber


Kidneybønnerne hældes i en sigte, skylles med koldt vand og afdryppes.
De grønne bønner dampes møre, ca. 3 minutter.

Ingredienserne til dressingen piskes sammen, hældes over de kogte bønner. Lad dem trække ca. 15 minutter.

Avokadoerne skæres i tern. Rødløget i ringe. Disse blandes sammen med kidneybønner, grønne bønner og salatternene.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Rema1000.dk
FRYSEEGNET:NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET:-
AFPRØVET:NEJ
LINK 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar