4 per.
40 g. Mandler
150 g. Grønne bønner
1 stk. Æble
150 g. Grønne bønner
1 stk. Æble
DRESSING:
1 tsk. Dijonsennep
2 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Olie
1 tsk. Honning
Salt
2 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Olie
1 tsk. Honning
Salt
Peber
Mandlerne ristes gyldne på en varm pande uden
fedtstof og afkøles bagefter.
Bønnerne koges i godt saltet vand til de er
møre – ca. 4 – 5 minutter. De afkøles de under koldt vand og efterfølgende
tørre.
Æblet deles i kvarte, kernehuset fjernes og
bådene skæres i tynde skiver.
Alle ingredienserne til dressingen piskes
sammen.
Bønner, æble og dressing vendes sammen,
smages til og toppes med mandler.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Rema1000.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar