lørdag den 4. februar 2017

Bønne-æblesalat


4 per.
40 g. Mandler
150 g. Grønne bønner
1 stk. Æble

DRESSING:
1 tsk. Dijonsennep
2 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Olie
1 tsk. Honning
Salt
Peber


Mandlerne ristes gyldne på en varm pande uden fedtstof og afkøles bagefter.

Bønnerne koges i godt saltet vand til de er møre – ca. 4 – 5 minutter. De afkøles de under koldt vand og efterfølgende tørre.

Æblet deles i kvarte, kernehuset fjernes og bådene skæres i tynde skiver.

Alle ingredienserne til dressingen piskes sammen.

Bønner, æble og dressing vendes sammen, smages til og toppes med mandler.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Rema1000.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar