lørdag den 4. august 2018

Mandelsmåkager ll


Ca. xx per.
125 g. Mandler
125 g. Smør
175 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
1 stk. Æg
250 g. Hvedemel
1/2 tsk. Bagepulver


Mandlerne fordeles på en papirbeklædt bageplade.

Ristes ved 200o i ca. 5 – 8 minutter, til de er gyldne. Herefter afkøles de.

Smør og sukker røres godt sammen. Vanille og æg tilsættes og røres ud i dejen, inden at mel og bagepulver æltes ind i dejen. Mandlerne tilsættes og dejen deles i to lige store portioner. De rulles til pølser på ca. 3 ½ cm. i diameter, de pakkes ind i film og lægges på køl til dagen efter.

Kagerne skæres i skiver på ca. 4 mm. I tykkelsen. De lægges på en papirbeklædt bageplade, med god afstand mellem hver.

Bages ved 200o i ca. 10 – 12 minutter, herefter afkøles de og opbevares i kagedåser.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dorteka.dk
FRYSEEGNET: Dejen er RÅ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Skift mandlerne ud med hasselnødder
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar