Ca. xx per.
125 g. Mandler
125 g. Smør
175 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
1 stk. Æg
250 g. Hvedemel
1/2 tsk. Bagepulver
Mandlerne fordeles på en papirbeklædt
bageplade.
Ristes ved 200o i ca. 5 – 8
minutter, til de er gyldne. Herefter afkøles de.
Smør og sukker røres godt sammen. Vanille og
æg tilsættes og røres ud i dejen, inden at mel og bagepulver æltes ind i dejen.
Mandlerne tilsættes og dejen deles i to lige store portioner. De rulles til
pølser på ca. 3 ½ cm. i diameter, de pakkes ind i film og lægges på køl til
dagen efter.
Kagerne skæres i skiver på ca. 4 mm. I
tykkelsen. De lægges på en papirbeklædt bageplade, med god afstand mellem hver.
Bages ved 200o i ca. 10 – 12
minutter, herefter afkøles de og opbevares i kagedåser.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dorteka.dk
FRYSEEGNET: Dejen er RÅ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Skift mandlerne ud med hasselnødder
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar