6 per.
425 g. Ferskner - fra dåse
3 tsk. Limesaft
150 g. Flormelis
2 tsk. Vanillesukker
1 tsk. Limeskal
2 ½ dl. Piskefløde
½ l. Kærnemælk
Fersknerne hældes til afdrypning i en sigte.
Herefter kommes de i en minihakker, sammen
med limesaft, sukker og vanillesukker og det hele blendes sammen (ved hurtigste
hastighed i 10 sek.?)
Ferskenblandingen kommes i en skål og
limeskallen tilsættes sammen med kærnemælken.
Fløden piskes til en blød skum og vendes i
blandingen.
Cremen hældes i en metalform (ca. 2 l.), som
dækkes til med folie. Den stilles i fryseren i ca. 1 døgn, hvor der røres i isen
3 til 4 gange.
Isen tages op fra fryseren, og opbevares i
køleskab, ca. 1 time før servering
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Arla
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: HONNINGMANDLER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar