lørdag den 4. august 2018

Fersken- & limeis


6 per.
425 g. Ferskner - fra dåse
3 tsk. Limesaft
150 g. Flormelis
2 tsk. Vanillesukker
1 tsk. Limeskal
2 ½ dl. Piskefløde
½ l. Kærnemælk


Fersknerne hældes til afdrypning i en sigte.
Herefter kommes de i en minihakker, sammen med limesaft, sukker og vanillesukker og det hele blendes sammen (ved hurtigste hastighed i 10 sek.?)

Ferskenblandingen kommes i en skål og limeskallen tilsættes sammen med kærnemælken.

Fløden piskes til en blød skum og vendes i blandingen.

Cremen hældes i en metalform (ca. 2 l.), som dækkes til med folie. Den stilles i fryseren i ca. 1 døgn, hvor der røres i isen 3 til 4 gange.

Isen tages op fra fryseren, og opbevares i køleskab, ca. 1 time før servering




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Arla
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: HONNINGMANDLER
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar